25 éves szakmai tapasztalat

A tiszta környezet, az ivóvíz bázis megőrzése mindannyiunk érdeke.
A professzionális földmunka biztos alapja minden  építkezésnek.

Amiben segíthetünk

Szennyvíz szippantás

Szippantás, elszállítás és befogadó helyre történő szakszerű elhelyezés.

Gépi földmunka

Építkezéshez, bontáshoz és tereprendezéshez kapcsolódó gépi földmunka feladatokat vállalunk.

Alapásás

A földmunkák egyik legfontosabb és legnagyobb odafigyelést igénylő munkafolyamata a sávalap ásás.

A Palterra Kft-ről

Cégünk, a Palterra Hungária Kft. megalapításakor a 25 éves szakmai múltból építkező, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Tevékenységünk középpontjában a Megbízó áll, missziónk, hogy maradéktalanul megfeleljünk az általa támasztott minőségi elvárásoknak. Hisszük,hogy a professzionális földmunka időtálló és biztos alapja minden sikeres építkezésnek.

Munkatársaink egytől-egyig jól képzett, segítőkész, céltudatos és illemtudó szakemberek, kiváló problémamegoldó képességgel.
Értéket teremtünk azzal, hogy tökéletes terepet, munkaterületet alakítunk ki az utánunk következő szakmák számára. Tisztán, gyorsan, szakszerűen és hatékonyan dolgozunk.
Vállalkozásunk korszerű gépparkkal és megfelelő tehergépjárművekkel rendelkezik, amelyet folyamatosan fejlesztünk, bővítünk.

Szolgáltatásunk magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos bővülése, illetve meglévő, elégedett partnereink újabb és újabb megbízásai.

Csak a legjobbat

9

Precizitás

Értéket teremtünk azzal, hogy tökéletes terepet, munkaterületet alakítunk ki az utá-nunk következő szakmák számára.Tisztán, gyorsan, szakszerűen és hatékonyan dolgozunk.
9

Professzionalizmus

Tevékenységünk középpontjában a Megbízó áll, missziónk, hogy maradéktalanul megfeleljünk az általa támasztott minőségi elvárásoknak. Hisszük,hogy a professzio-nális földmunka időtálló és biztos alapja minden sikeres építkezésnek.
9

Minőség

Szolgáltatásunk magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos bővülése, illetve meglévő, elégedett partnereink újabb és újabb megbízá-sai.

Év Szakmai Gyakorlat

Befejezett projekt

Field Workers

Office Staff

“Szolgáltatásunk magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos bővülése, illetve meglévő, elégedett partnereink újabb és újabb megbízásai.”

Kapcsolat

13 + 2 =

2011 Budakalász, József Attila utca 73.

+36 70 50 100 60

info@palterra.hu